Фломастери - купити Школа і творчість у Передмісті Києва, доставка води у Передмісті Києва - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
ZiBi Jumbo, фломастери кольорові, 6 шт.
ZiBi Jumbo, фломастери кольорові, 6 шт.
5100
Артикул: 55672
ZiBi, Фломастери кольорові, 18 шт.
ZiBi, Фломастери кольорові, 18 шт.
4500
Артикул: 55671
ZiBi, Фломастери кольорові, 6 шт.
ZiBi, Фломастери кольорові, 6 шт.
1500
Артикул: 55669
Zibi Beby Line, 47 предметів, Набір для дитячої творчості
Zibi Beby Line, 47 предметів, Набір для дитячої творчості
41700
Артикул: 62856
 Bic Visa, Фломастери Бик, кольорові, 12 шт.  Bic Visa, Фломастери Бик, кольорові, 12 шт.
Артикул: 18240
 Herlitz, Фломастери Херліц, 2 мм, 10 шт.
Артикул: 30975
Bic Kid Coleour, Фломастери Бик, кольорові, 12 шт.
Артикул: 18242
Maped, Набір фломастерів, 12 шт.
Артикул: 31331
ZiBi, фломастери кольорові, 12 шт.
Артикул: 55670
Centropen, Набір фломастерів Центропаен, 12 шт.

на завтра
Артикул: 26532

Фломастери у Передмісті Києва


Фломастери і маркери - особливий інструмент для письма та малювання. Зовні він виглядає як ручка або олівець, проте всередині нього є стрижень з пористого матеріалу. Головні переваги фломастера полягають в наступному: з його допомогою можна без зусиль намалювати чітку, яскраву лінію, яка зазвичай не стирається. На відміну від олівців, фломастери не потрібно постійно підточувати, а під час письма навіть при мінімальному тиску залишається контрастний, чіткий слід. Назва фломастерів походить від торгової марки Flo-Master, яка першою почала масове виробництво продукту. Сьогодні є величезна кількість брендів, що випускають інструменти для роботи, творчості і малювання. Особливо популярні серед покупців фломастери Крайола, Айхао, Херліц, Бік. У продажу є інструменти для малювання на різних поверхнях, маркери для дошок і навіть фломастери з блискітками. Завдяки такій різноманітності можна легко підібрати інструменти для будь-якого виду роботи або творчості.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити фломастери в наборах різного об'єму. Якісні вироби в міцному корпусі зі стрижнями різної товщини. Величезний асортимент продукції від топових виробників дозволить підібрати набір фломастерів на будь-який смак і гаманець. Товари для школи, дитячої творчості та професійного використання. Оперативна доставка в Київ і по Україні. Завдяки прямим партнерським відносинам з виробниками у нас можна купити фломастери оптом за низькою вартістю, не виходячи з дому. Класичні і водорозчинні фломастери для художників, інструменти для розфарбовування картинок, письма або роботи з проектними дошками. Запропоновані в нашому онлайн-каталозі фломастери мають ряд переваг:

  • Насичені кольори і чіткість ліній.
  • Величезна палітра відтінків.
  • Відсутність різкого запаху.
  • Міцний корпус.
  • Правильна передача кольору.
  • Набори з різною кількістю. Дитячі комплекти по 6-12 відтінків, а також професійні фломастери Херліц, кількість яких в наборі не обмежується 24 відтінками.

Під час малювання на папері не залишаються розводи, патьоки або плями, завдяки чому малюнок фломастерами виглядає красиво. Кожна позиція в каталозі має докладний опис і характеристики. Однак наші менеджери цілодобово на зв'язку, щоб проконсультувати з питань вибору канцтоварів.

Види фломастерів та їх особливості

Крім класичних фломастерів в звичайному наборі відтінків є й інші канцтовари, у яких є свої особливості. Розглянемо найбільш популярні види фломастерів:

  • Двосторонні. В даному випадку пишучі вузли різних кольорів знаходяться по обидва боки корпуса. Відповідно, пачка двосторонніх фломастерів Zibi містить 12 виробів і 24 кольори, що дуже зручно.
  • Парфумовані. У них чорнило просякнуті особливою композицією, що надає малюнку приємний аромат фруктів, десертів або інших ласощів.
  • Джамбо. Спеціальні фломастери для дітей, які тільки починають малювати. Відрізняються збільшеними розмірами, завдяки чому їх зручно тримати в руці.
  • Акварельні. Призначені для малювання на щільному якісному папері. Фломастери акварельні заправляються особими чорнилами, які миттєво розтікаються при контакті з папером. В результаті створюється враження, що малювали фарбами, тоді як створений малюнок фломастерами.
  • Змінюючі колір. У комплекті є декілька фломастерів-проявителей. Їх наносять на готовий малюнок, в результаті чого чорнила змінюють відтінок.
  • Для записів. Перманентні фломастери або маркери з незмивним чорнилом. Підходять для роботи з будь-якими поверхнями, в тому числі пластиком і склом. Їх використовують для розмітки заготовок, поверхонь і т.д. Відрізняється від звичайних фломастерів товщим корпусом і пером.
  • Для виділення тексту. Особливий різновид фломастерів з товстим стрижнем. Вони залишають товсту лінію, що просвічується. З їх допомогою в документах і текстах роблять позначки.
  • Для скетчінга. Професійний інструмент для художників, дизайнерів, ілюстраторів. Фломастери для скетчінга відрізняються палітрою, формою, товщиною наконечника. Завдяки підбору оптимального пера можна промальовувати дрібні деталі, заливати фон або малювати контури. Застосовують фломастери для створення коміксів, ілюстрацій, дизайн-проектів, ескізів одягу.

У магазині АкваМаркет Ви знайдете тільки якісні канцтовари для школярів і маркери для професійних художників. Фломастери Центропен, Bic, Aihao виконані з безпечних і гіпоаллернеггих матеріалів, забезпечують бездоганний результат. Замовляйте товари онлайн, не виходячи з дому. А ми швидко доставимо фломастери в будь-яку точку країни.