Насіння чіа - купити Насіння у Передмісті Києва, доставка води у Передмісті Києва - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Manteca, 130 г, Насіння Чіа, скло

на завтра
Артикул: 82557
Сто пудів, Чіа чорне, 200 г

на завтра
Артикул: 41756
Сто пудов, Насіння чіа, 500 г

на завтра
Артикул: 23628
Green Origins, 150 г, Насіння Чіа

на завтра
Артикул: 72884
Purasana, 200 г, Насіння чіа сирі, органічне

на завтра
Артикул: 92105
новинка!
Purasana, 350 г, Насіння Чіа, органічне

на завтра
Артикул: 72885

Насіння чіа у Передмісті Києва


У списку cуперфудів насіння Чіа займає особливе місце. Це популярний, затребуваний продукт, присутній в раціоні кожного, хто стежить за здоров'ям. Насіння Чіа потрапило на український ринок відносно недавно. Однак насіння було популярне ще за часів південноамериканських цивілізацій. Майя, інки, ацтеки регулярно вживали в їжу Чіа. Продукт з високою поживною цінністю додає енергії, покращує витривалість, тому місцеве населення південноамериканського регіону постійно вживало насіння Чіа. В результаті жорстокої війни поля з рослиною були випалені, а світ на кілька сотень років забув про унікальний продукт. І лише кілька років тому на плантаціях знову з'явилися рідкісні залишки рослини. Дізнавшись про чудодійні властивості насіння, Чіа полюбили в усьому світі. І сьогодні не потрібно шукати, де купити насіння Чіа. Продукт стрімко завойовує серця покупців, а купити насіння Чіа можна в будь-якому спеціалізованому магазині.

Чому продукт завоював таку популярність. Перш за все, насіння Чіа - це джерело незамінних Омега-3 і Омега-6 жирних кислот. Зерна містять вітаміни, клітковину, амінокислоти і мінерали. Продукт володіє широким спектром дії. Зовні насіння Чіа виглядає як дрібні зернятка чорного кольору. Їх додають в різні страви, а кулінари постійно експериментують зі смаками, відкриваючи нові способи застосування зерен. У Чіа є цікава властивість: при змішуванні з рідкими продуктами (йогурт, сік, кефір) в правильній консистенції можна легко приготувати корисний кисіль, желе або холодець. Наш інтернет-магазин пропонує в Києві купити насіння Чіа недорого. Добірні зерна, привезені з екологічно чистих регіонів. Ціна насіння Чіа залишається привабливою як для оптових, так і для роздрібних клієнтів.

Насіння Чіа. Користь

Корисні властивості насіння обумовлені вмістом вітамінів, мінералів і жирних кислот. Кожна речовина має певний ефект, що в купі дає приголомшливий результат від застосування одного дієтичного продукту. Насіння Чіа це:

  • Селен. Відомий антиоксидантними властивостями. Перешкоджає старінню організму, позбавляючи клітини від вільних радикалів. Насіння Чіа також сприяє засвоєнню вітаміну Е, отриманого з інших продуктів.
  • Ніацин і тіамін. Вітаміни групи В благотворно діють на нервову систему. Насіння Чіа завдяки високій концентрації тіаміну і ніацину покращує процеси травлення, прискорює перетравлювання їжі і вироблення енергії.
  • Залізо. Купити Чіа рекомендують людям для поліпшення якісного складу крові. Залізо необхідно для формування червоних кров'яних клітин і транспортування кисню по організму.
  • Мідь. Бере участь у формуванні міцних кісток і еритроцитів в крові.
  • Марганець. Насіння Чіа прискорює метаболізм вуглеводів, необхідних для формування кісткових тканин і червоних кров'яних тілець.
  • Кальцій. Сприяє зміцненню кісток, зубів. А ще насіння Чіа сприятливо впливає на волосся, нігті і стан шкіри.
  • Омега-3. Необхідні для нормального функціонування щитовидної залози і надниркових залоз. Ви можете купити насіння Чіа, щоб поліпшити здоров'я, а також зміцнити нервову систему. Крім того, Омега-3 поліпшить стан волосся і шкіри. Також жирні кислоти нормалізують роботу репродуктивної системи.
  • Клітковина. Одна ложка насіння містить майже 40% денної норми клітковини, тому купити в Києві Чіа обов'язково варто всім, хто стежить за харчуванням. Волокна покращують роботу кишечника, знижують рівень поганого холестерину в крові. А ще насіння Чіа корисне при схудненні. Один невеликий десерт або перекус, приготований з використанням цього продукту, наситить і зарядить енергією. А їжа ніяк не відіб'ється на фігурі.

Експерти так і не виявили протипоказання до вживання продукту в їжу. Єдина причина, по якій варто відмовитися від Суперфуд - індивідуальна непереносимість.

Насіння Чіа - натуральний джерело енергії

Фахівці рекомендують купити насіння Чіа людям, рід занять яких пов'язаний з втратою великої кількості енергії. При взаємодії з рідиною, насіння Чіа виділяє желеподібну речовину. Саме вона створює перешкоду між травними ферментами і вуглеводами. Це в свою чергу уповільнює процес трансформації вуглеводів в цукор. Насичення від їжі відбувається поступово, в крові різко не піднімається цукор. Насіння Чіа поступально вивільняє енергію, тому насичує максимально довго. Крім того зернятка чудово абсорбують рідину. Одна порція насіння вбирає обсяг рідини в 12 разів більше власної ваги. Отже, насіння Чіа надовго забезпечує відчуття ситості. Завдяки цьому зерна Чіа активно застосовують в різних видах дієт. Можна купити Чіа, щоб щодня вживати в їжу і втрачати вагу без шкоди для організму. Ефективне схуднення без голоду.

Насіння Чіа. Застосування і гастрономічне поєднання

Кожен виробник, який пропонує купити Чіа, поміщає на упаковці інструкцію з приготування продукту. Дотримуйтесь вказівок, щоб приготувати насіннячко правильно. Застосування продукту сьогодні дійсно широке. Чіа додають в десерти, закуски, напої, основні страви. Ви можете купити Чіа і вживати зерно самостійно. Досить однієї-двох чайних ложок в день, щоб забезпечити організм необхідними корисними речовинами. Смак у Чіа приємний, ненав'язливий. Вгадуються горіхові ноти. Тому Чіа як самостійний продукт - смачний і корисний. Також Суперфуд стане відмінною добавкою до:

  • фруктових, молочних, овочевих коктейлів.
  • салатів, супів, гарнірів, основних страв.
  • закусок, бутербродів.

Також можна купити насіння, щоб використовувати як панірування або муки. Для цього достатньо перемолоти зерно в блендері і додавати в тісто замість звичайного пшеничного борошна. Фахівці не рекомендують піддавати насіння термічній обробці. Висока температура зменшить корисні властивості продукту.

Де купити насіння Чіа недорого

Купувати Суперфуд найвигідніше через інтернет. Заглянувши в наш онлайн-каталог, ви переконаєтеся, що ціна насіння Чіа нижча, ніж в роздрібних магазинах або спеціалізованих веганських крамницях. Доставка по Україні здійснюється будь-транспортною компанією на вибір замовника. Тому наші клієнти можуть купити chia, заощадивши гроші. На сайті АкваМаркет можна купувати насіння Чіа Смаки Сходу, Сто пудов, Green Origins. Наші покупці залишають відгуки про насіння Чіа, тому ви можете детально вивчити особливості кожного типу продукту. Якщо вам важко зробити вибір, замовте зворотний дзвінок, і наші менеджери допоможуть знайти оптимальний вид насіння з урахуванням ваших потреб.

Ціна насіння Чіа

Продукти з категорії суперфуд відрізняються високою вартістю. Вам не вдасться купити насіння Чіа в Україні дешево. Відверто низька ціна Чіа в Києві свідчить про сумнівну якість продукту. Вартість суперфуда залежить від обсягу, форми і ваги упаковки. Найнижча ціна насіння Чіа в м'якій упаковці вагою 50 або 100 грам. Але купити насіння Чіа в Україні у великому дойпаку вагою 500-1000 грам вигідніше, так як в перерахунку суперфуд обійдеться дешевше. На нашому сайті ви можете купити насіння Чіа в Києві упаковках вагою 50, 100, 250 грам або 1 кг, підібравши товар з урахуванням його вартості. А оскільки ми отримуємо продукцію з заводів без посередників, ціна насіння Чіа на сайті АкваМаркет нижче, ніж в роздрібних маркетах.

Продаж Чіа оптом

Вигідна покупка Чіа цікавить не тільки роздрібних замовників, але і власників бізнесу. Наша компанія пропонує купити насіння Чіа в Києві оптом за вигідною ціною. При замовленні товару великою партією вартість Чіа знижується. Чим більше замовлення, тим вигідніше ціна насіння Чіа. Надсилаємо актуальний оптовий прайс за запитом на електронну пошту клієнта.